Sting Boats 610 DC

Lar deg nyte livet i Kragerøs skjærgård

Sting 610 DC er en sporty daycruiser med god plass, som innbyr til trivelige turer på sjøen

 Med 610 DC har vi lagt vekt på god plass i cockpit, samtidig som kabinen skal være stor nok til at du kan ta en overnatting eller to. To av Sting 610 DC sine særtrekk er vindskjermen som er trukket langt frem for å gi deg og dine passasjerer større plass i cockpit, samt to store badeplattformer akter på båten. Båten har en stor og komfortabel U-sofa med god plass til hele familien. Salongen kan enkelt bygges om til en solseng*, og akterbenken gir trygg og god passasje til badeplattformene.

Cockpit og baug.

Baugen på Sting 610 DC er bred og med et godt innsteg. De store og høye pulpitene gir deg godt tak fra brygga eller svaberget, noe som gjør det enklere for barn og voksne å ta seg om bord. Luka i senter av vindskjermen gjør det trygt og greit å komme seg ned til cockpit. Antisklibelegg gjør det også enklere ved regnvær eller om du er våt på føttene. I Cockpit sitter du komfortabelt i førerstolen som kan beveges og låses av både i høydeposisjon og vertikalt (stolen kan snu 360 grader rundt). Du sitter godt og ved å vippe opp seteforlengeren kommer du litt høyere opp når du har behov for ekstra oversikt. Gasshendelen sitter godt plassert, slik at du har god kontroll. Du har også enkel tilgang til motorinstrumentering og Fusion stereoanlegg.

Kabinen.

Inne i kabinen finner du lysbryter på babord styrbord side for åpningen. Kabinen huser to voksne for overnatting, eller fungerer godt som et krypinn for barn under kaldere dager eller kveldskjøring. Madrassene som ligger i kabinen er komfortable å ligge på. Kabinen fungerer også godt som stuerom ved dagsturer og det er enkelt å flytte bagasje inn hit gjennom den store åpningen.

Akterdekket.

U-sofaen akterut skjuler tre romslige stuerom, med plass til bagasje, ekstra redningsvester, bensinkanner eller turutstyr. Lukene til stuerommene betjenes fra toppen, og kan åpnes med og uten puter på (fjerner du sitteputen får du åpnet luken til maksimal åpning). I Sting 610DC kan du få installasjon av 2 batterier (ekstrautstyr). Velger du dette får du muligheten til å benytte deg av både startbatteri og forbruksbatteri, hvis du vet at du bruker mye elektrisk utstyr (kjøleboks, radio, lading av telefon eller iPad/tablets) eller drar på lengre turer. Båten har to store badeplattformer med god plass til å tørke seg etter en badetur og som forenkler fortøyning eller bruk av dregg. Her står du komfortabelt uten at det er trangt, og dette blir raskt en favorittplass på båten for barna. Under badeplattformene finner du rom for dregg/anker på babord side med gjennomføring hvis du ønsker og bruke dette, og et stort stuerom for tau på styrbord side. I rommet på styrbord side finner du også bensinpåfylling og ventil. Motorbrønnen har stengefunksjon til selvlensesystemet på båten, her kan du sette inn de medfølgende pluggene ved behov. Kalesjen ligger godt dekket til i kalesjebrønnen bak akterbenken. Denne åpner du med to fester på styrbord og babord side, og kalesjen gir ståhøyde på litt over 2 meter. Bakveggen på kalesjen kan fjernes ved behov. Du kan også bestille din Sting med havnekalesje, som monteres på få minutter og er en god, enkel beskyttelse når båten ligger på brygga.

Les mer om Sting 610 DC på sting-boats.no.

En båthandel gjort litt enklere

Tilstede når kunden trenger oss som mest – alle sesonger

Hos Gromstad kjøper du trygghet for at problemer som oppstår har vårt største fokus – båtfolket merker dette i en kort og hektisk sesong!

Helene Olafsen

Play Video about Helene Olafsen bilde video Gromstad bil båt AS

Helene valgte å kjøre Sting Boats. Det var mange grunner til det, men som hun selv forteller – «Båten er perfekt for den familien vi er nå!»

Gjør som Helene Olafsen og velg Sting Boats når du kjøper din nye båt for sommeren og opplev nye sommereventyr i norges nydelige skjærgård.

Kjøpe båt?

Runar Gautefald

Man-fredag:
08:00-16:00
Ikke kjøpe båt?
Alle andre henvendelser
Sting Boars logo
Ny Sting båt levert på brygga hos Gromstad bil & båt i Kragerø

Sting 485 S

Sting 530 S

Sting 600 PRO HT

Sting 610 BR

Sting 610 DC

Sting 730 FT

Sting Boars logo
Ny Sting båt levert på brygga hos Gromstad bil & båt i Kragerø