Sting Boats 730 FT

Lar deg nyte livet i Kragerøs skjærgård

Sting 730 FT er flaggskipet blant Sting-båtene. Dette er en allsidig, praktisk, og komfortabel båt året rundt.

Båten har en romslig cockpit med luke i tak, skyvevinduer på begge sider, salong med bord som enkelt gjøres om til soveplass, eget toalett og stor seng i kabinen*. Ønsker du varme kan du benytte båtens Webasto-varmer* og akterdekket kan du raskt dekke med den store akterkalesjen*. Her får du sosiale stunder i solen eller en fantastisk arbeidsplass om du vil dra på fisketur med gode venner. 730 FT gir deg tilgang til flotte øyeblikk på sjøen, uansett årstid.

Cockpit, kabin og baug.

Baugen i Sting 730 FT har en funksjonell baug som gir deg enkel påstigning og avstigning ved brygga. Brede dollbord med høye rekker og pulpits, sammen med takrails gjør at du kan bevege deg komfortabelt fra baugen til akterdekket. Baugen har også en god baugluke hvor du kan stue vekk fortøyningstau du ønsker å ha enkelt tilgjengelig i baugen. En av de store fordelene du får med Sting 730 FT er en bred kabin og cockpit. Med skrogets 258 cm i bredden får du i denne båten fått plass til det du trenger for å dra på weekend-tur eller en lengre ferietur. Kabinen er utstyrt med en dobbeltseng med god plass til to voksne personer, og du finner her også et separat toalettrom. Under sengemadrassen, i senter av båten har du også stuerom med plass til bagasje du har med deg på tur. Cockpit består av en oversiktlig førerposisjon på styrbord side, et passasjersete med favtagbar rygg på babord side, sofa på babord side (som blir en del av sittegruppen med bord) og servant og gassbluss på styrbord side akterut (hvis du ønsker å utstyre din Sting 730 med dette). Sittegruppen på babord side har god plass til 4 personer, og bordet er stort nok til å huse en god frokost. Ønsker du å ha en ekstra seng tilgjengelig kan du re opp denne ved bruk av bordplaten og ryggstøtten fra passasjersetet som underlag. Her blir det plass til 2 personer som sover komfortabelt. Førerposisjon har regulerbar førerstol, og du merker fort at denne plassen virkelig er orientert mot deg som fører. Stor kartplotter og oversiktlig motorinstrumentering sammen med gass/gir godt plassert i riktig avstand til deg gir deg en komfortabel førerposisjon. Du kan også få luke i vinduet som åpnes for økt luftgjennomstrømning i din 730 FT hvis du ønsker dette. Båten kan også selges med gardiner for cockpiten slik at du får det mørkt ved overnatting. I taket på cockpiten finner du to takluker som kan åpnes for å øke luftgjennomstrømningen til cockpit/kabin. Sting 730 FT kan leveres med ferskvannstank og elektrisk toalett m/landtømming hvis du ønsker dette, da får du godt utbytte av det flotte området med vask og kokebluss. Her finner du også godt av oppbevaringsplass til tallerkener, glass og bestikk, samt annet du trenger med deg på tur. Sting 730 FT er utstyrt med et kjøleskap på 42 liter, hvis du ønsker dette.

Akterdekket.

Akterdekket på Sting 730 FT er lett tilgjengelig via den brede skyvedøren eller via dollbordene på både styrbord og babord side. Akterdekket er designet for å gi deg fleksibiltet, her kan du selv bestemme om du ønsker sittebenker eller åpent akterdekk. Båten kan også leveres med ekstra utvendig styreposisjon, spesielt nyttig hvis du ønsker å bruke båten til fiske. To store badeplattformer finner du helt akterut, med badestige som kan felles ut både fra båten og direkte fra sjøen.

Les mer om Sting 730 FT på sting-boats.no.

En båthandel gjort litt enklere

Tilstede når kunden trenger oss som mest – alle sesonger

Hos Gromstad kjøper du trygghet for at problemer som oppstår har vårt største fokus – båtfolket merker dette i en kort og hektisk sesong!

Helene Olafsen

Play Video about Helene Olafsen bilde video Gromstad bil båt AS

Helene valgte å kjøre Sting Boats. Det var mange grunner til det, men som hun selv forteller – «Båten er perfekt for den familien vi er nå!»

Gjør som Helene Olafsen og velg Sting Boats når du kjøper din nye båt for sommeren og opplev nye sommereventyr i norges nydelige skjærgård.

Kjøpe båt?

Runar Gautefald

Man-fredag:
08:00-16:00
Ikke kjøpe båt?
Alle andre henvendelser
Sting Boars logo
Ny Sting båt levert på brygga hos Gromstad bil & båt i Kragerø

Sting 485 S

Sting 530 S

Sting 600 PRO HT

Sting 610 BR

Sting 610 DC

Sting 730 FT

Sting Boars logo
Ny Sting båt levert på brygga hos Gromstad bil & båt i Kragerø