Sjøen for Alle 2019
SAMLET: Kragerøs båtfirma var samlet under båtmessen på Lillestrøm. Andreas Klausen (Marina Service, fra venstre), Runar Gautefald (Gromstad bil og båt), Mats Gautefald (Gromstad bil og båt), Tommy Kiil (Sandtangen) og Terje Kiil (Sandtangen). Foto: Privat

Sjøen for Alle 2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Gromstad bil og båt solgte godt under båtmessa på Lillestrøm

[/vc_column_text]

Slider
[vc_row_inner css=».vc_custom_1553766466246{margin-top: 22px !important;}»][vc_column_inner width=»2/3″][vc_column_text]– For oss er det viktig å være til stede på Sjøen for alle-messen da det her både selges og nye kontakter knyttes.

Kilde: KV 28. mars 2019[/vc_column_text][vc_column_text]

Det er hovedkonklusjonen for Gromstad bil og båt som deltok på Norges største båtmesse på Lillestrøm. Gromstad bil og båt understreker viktigheten av å «vise seg fram» under messen, da det ofte resulterer i salg der og da for skuelystne.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=»2299″ img_size=»large» add_caption=»yes»][vc_row_inner css=».vc_custom_1553766466246{margin-top: 22px !important;}»][vc_column_inner width=»2/3″][vc_column_text]

Det er viktig å være til stede

Under den fire dagers lange messa ble det ikke mindre enn sju salg for oss i Gromstad bil og båt. Det ble solgt både Zodiacer og Nordkapp-båter.

– Dette var kjempebra, slår Runar Gautefald fast.

– For oss er det viktig å være til stede, for å møte nye kunder og få besøk av tidligere forbindelser.

Runar forteller at firmaet fram til nå i år har solgt 55 nye og brukte båter, og ligger dermed godt foran fjorårstallene på samme tid.

– Mye av dette skyldes fjorårssommeren, mener Gautefald, som har 35 år bak seg i bransjen.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]