NYHETER!

Det skjer mye hos Gromstad Bil & Båt AS i Kragerø!

RS 800C – Nordkapps nye RS-serie

Det nye RS-flaggskipet 800C er her! Nå kan du forhåndsbestille og være først i skjærgården med den tøffeste Coupe-båten for 2021!

Nå åpner vi for forhåndsbestilling av en av de tøffeste nyhetene i norsk skjærgård for 2021-sesongen, nemlig nye RS 800C.

Følelsen av RS

Sjøen, havet. Det kanskje mest majestetiske miljøet vi finner på jorden. Noe vi har forsøkt å mestre i flere tusen år. Utfordret.

Det er det RS 800C er født til å gjøre. La deg utfordre.

Start video

Detaljene.

RS 800C er designet med fokus på robusthet og et godt lettdrevent skrog i tankene. Vannlinjen strekker seg hele 19,6 fot og gir deg inntrykket av en båt med god plass og samtidig smidige former.

Aluminiumsskroget er fantastisk og enestående når du virkelig skal nytekjøregleden og båtgleden. Skrogdesignet er laget knivskarpt for å skjære gjennom bølgene og RS 800C gir deg mulighetene til aktiv kjøring også i grov sjø.

Interiør – sport & luksus.

I Nordkapps RS-modeller skal du føle det lille ekstra. Det ergonomiske utgangspunktet på førerplass med sportsorientert instrumentering og en skreddersydd motor-konsoll gjør at du raskt føler kontroll. Herdet glass i båtens 365-grader vinduer gir deg full oversikt over alle båtens områder, og den store akterdøren gir deg og dine passasjerer enkel adgang til akterdekket.

Utstyr og ytelser

RS 800C leveres med både Mercury Verado V8 og Mercury ProXS. Begge motorene passer båten godt, og gir skroget den utfordringen det ønsker. Har du behov for det ekstra sportslige preget er ProXS valget for deg. Her får du et lydbilde og et makspotensial i antall omdreininger som tar ut det beste i deg som fører.

Kjøpe båt?

Runar Gautefald

Man-fredag:
08:00-16:00
Ikke kjøpe båt?
Alle andre henvendelser