Startsiden » Kampanje » Beneteau
Beneteau logo
Beneteau A 8

Restsalg 2018 modeller!

Forbehold om skrivefeil, bilder kan avvike iht utstyr

Beneteau Antares A 8 DF200APX

m/styreposisjon ute

Kr. 635.000,-

Bestselger med Beneteaus nye superskrog!

Benteau Antares 8 ble lansert under Båter i Sjøen messen høsten 2016. Med 40 års erfaring har Beneteau skapt seg et solid rennome for sine båter. Disse kvalitetene ligger til grunn for denne båten! Den er bemerkelsesverdig godt utstyrt og er smart utformet. Dette resulterer i Antares 8, der småbåt møter cruisingbåt.

Beneteau logo
Beneteau A 7

Restsalg 2018 modeller!

Forbehold om skrivefeil, bilder kan avvike iht utstyr

Beneteau Antares A 6 DF115ATX

Kr. 369.000,-

Mulighet for innbytte og finansiering

Beneteau Antares 6 er en ny kompakt styrehus med Beneteau sine nye skrog generasjon som gir deg svært gode sjøegenskaper kombinert med stor plass.
Rett og slett en helt ny opplevelse i forhold til det gamle skroget, tommel opp.

Beneteau logo
Beneteau B 7

Restsalg 2018 modeller!

Forbehold om skrivefeil, bilder kan avvike iht utstyr

Beneteau B 7 DF200APX

Kr. 485.000,-

Spar Kr. 49.000,-

En rask drømmebåt for transport og fiske!

Beneteau Barracuda 7 er en nyhet som innbyr til raske transportetapper, fisketurer og andre aktiviteter uansett vær. 4-5 personer får plass inne i styrehuset som har suveren oversikt til alle kanter, og beskytter mot elementene. Skroget har meget gode sjøegenskaper og går mykt i sjøen. Det er overnattingsplass til 2 personer fremme i kabinen under dekk. På akterdekket er det mange stuerom som gir god plass til sosial hygge, eller eksempelvis fiskestasjon. Overbygget har gangvei hele veien rundt og fremme i baugen er det en unik plass som byr på mange muligheter. Mot et tillegg kan Barracuda 7 også leveres med 3 kabindører.

Kjøp din neste Beneteau

– hos Gromstad Bil & Båt i Kragerø!

Ring Runar direkte

‭‭94860311

SKANDINAVIAS STØRSTE FLYTENDE BÅTMESSE

Slider

Båter i sjøen er en utendørs båtmesse som arrangeres av Norboat, Båtbransjeforbundet i Norge. Den går av stabelen på Aker Brygge i Oslo i første halvdel av september og er Skandinavias største flytende båtmesse.

Gromstad Bil & Båt var på Aker Brygge med egen stab for å hilse på kunder og diskutere båt. Ønsker du å kontakte oss igjen eller for første gang, ta kontakt med Runar på 94860311.